NL
FR
EN

Kunstschaatsclub Pirouette Leuven 

 

Heb jij er altijd al van gedroomd om te leren schaatsen maar is het er nooit van gekomen of ben je op zoek naar een gezonde, sportieve maar vooral creatieve ontspanning op woensdag avond om je week te breken?

Misschien is schaatsen dan wel iets voor jou! Het is dan ook de ultieme ontspanning. Tenslotte voelt schaatsen net als vliegen maar dan met je voeten op de grond.
Voel je jezelf een sierlijke prins of prinses op kunstschaatsen of een stoere cowboy of amazone op hockeyschaatsen?
Voor iedereen is er een plekje in onze, speciaal voor volwassenen in het leven geroepen, groep.

Samen met jullie gepassioneerde coaches zullen jullie alles ontdekken wat de wonderlijke wereld van het schaatsen te bieden heeft. Zelfs deelnemen aan echte competities behoort tot de mogelijkheden. Eén ding is echter zeker. Je zal er ongelooflijke herinneringen én hechte vrienden aan over houden. Waarom zou je nog twijfelen?

De lessen vinden steeds plaats op woensdag van 19:45 tot 20:45 van begin oktober tot eind mei. Bekijk hier zeker de website van Skateworld voor alle info. 

De lessen zitten vaak al snel aan hun maximum capaciteit dus bestel je ticket op voorhand via skateworld om zeker te zijn van je plaats !

 

Ben je ouder dan 16 jaar, beheers je de basis sprongen en pirouetten en wil je je graag verder ontplooien als competitieve schaatser? Dan is adult competitie iets voor jou. Sinds 2017 bestaat in België een apart wedstrijd programma voor schaatsers van 16 tot 99+. De wedstrijden worden ingedeeld per niveau en indien er veel deelnemers zijn ook per leeftijd. Vanaf 28 jaar kan je ook deelnemen aan grote internationale wedstrijden.

Bij KPL hebben wij een grote groep adults van verschillende leeftijden en niveaus, die allen de liefde voor de sport delen. Deze groep gaat samen naar wedstrijden en steunt elkaar door dik en dun. Het grootste doel blijft ons amuseren en tonen dat het nooit te laat is om je dromen na te jagen.

Heb je interesse in adult wedstrijden, bespreek dit dan met je coach of vraag informatie aan het bestuur.

 

       Vlaamse Schaatsunie    KBKF