Onze club draait net zoals bijna elke vereniging voornamelijk op vrijwilligers. Naast het bestuur hebben we binnen KPL een toffe groep van medewerkers waar we voor onze activiteiten steeds op kunnen rekenen.

Vele ouders vinden zo de weg naar elkaar en worden binnen de clubomgeving ook vrienden.

Al onze medewerkers zijn voor ons superbelangrijk. Ook 1 uurtje helpen voor 1 van onze activiteiten maakt voor ons als club veel verschil. Iedereen die wil kan bij ons terecht, we hebben nood aan creatieve mensen, handige mensen, brute mankracht, gewoon helpende handen, …. Het belangrijkste is de spirit en de goede sfeer.

Tijdens de voorbereiding van onze jaarlijkse gala zal je zeker al weken op voorhand mensen in de cafetaria van de ijsbaan druk bezig gezien hebben met het maken van kledij, het verzamelen van materialen, …. Op en rond de ijspiste zijn we dan vooral bezig met het maken van decors en het ophangen van de tonnen extra belichting, Ook op de dag van het gala zelf hebben we steeds veel helpende handen nodig. Er wordt dan hard gewerkt maar nog veel meer plezier gemaakt.

Tijdens onze wedstrijden zijn er ook altijd veel mensen in de weer. Van het opbouwen van stoelen en tafels, het in goede banen leiden aan het poortje van de ijspiste, het nemen van foto’s tot het uitdelen van bekers en medailles toe.

 

Breng je ook zo veel tijd door op de ijsbaan? Zoek je contact met andere ouders? Wil je je graag nuttig maken op onze activiteiten?

We breiden graag onze groep van medewerkers verder uit, aarzel niet, klik hier om je op te geven, dan nemen we met jou contact op!

 

Alvast bedankt en tot binnenkort.