Kunstschaatsen bij KPL is meer dan trainen op je vaardigheden. 
Doorheen het jaar zal je kunnen meegenieten van onze verschillende activiteiten.

Wij organiseren steeds een 'bring-a-friend' met halloween en met carnaval waar je samen met je vrienden of familie verkleed kan komen schaatsen met leuke muziek. Tijdens onze kersttraining doen we dan weer onze leukste kerstpull en muts aan voor de les. 

Om je te laten proeven van de verschillende aspecten die kunstschaatsen te bieden heeft organiseren wij ieder jaar 2 grote evenementen.

Het eerste is ons jaarlijks gala, dat steeds plaatsvindt eind november. Al onze schaatsers leren een choreografie op muziek passend bij het thema voor dat jaar. Eind november brengen we dan alle aangeleerde nummers samen en maken we er een grote show van, waar iedereen kan laten zien wat die kan. 

Op het einde van het jaar, vlak voor de zomervakantie, houden wij ons clubkampioenschap.
Hier krijgen onze recreatieve schaatsers een voorproefje van wat competitief schaatsen is.
Iedereen krijgt weer een choreografie aangeleerd, maar deze keer met de kans om helemaal alleen op het ijs te staan voor een echte jury. Een buitenkans om te tonen wat ze het afgelopen seizoen geleerd hebben en misschien wel met een beker naar huis te gaan!

Onze club organiseert ook ieder seizoen twee wedstrijden voor competitieve schaatsers: de Pirouette Skating en de Beker van Leuven. Kom zeker eens langs om onze competitieven aan het werk te zien!